Наскоро терминалът на  сигнализира за опасения, свързани с ниската ликвидност

...
Наскоро терминалът на  сигнализира за опасения, свързани с ниската ликвидност
Коментари Харесай

Новият крипто проект, който източи парите на инвеститорите си

Наскоро терминалът на  сигнализира за опасения, свързани с ниската ликвидност на комерсиалните двойки на меме монетата " Ozempic " малко след нейното стартиране, написа Cryptodnes. OZMPC е акроним, напомнящ на лекарството за диабет Ozempic и не е позволен от Novo Nordisk - фармацевтичната компания, която стои зад медикамента.

Като се има поради, че Novo Nordisk е световен притежател на марката Ozempic, тя резервира правните си пълномощия да оспори операторите на тази неоторизирана криптовалута. Създателят на OZMPC вкара голям 70% налог върху транзакциите за покупка по време на първичната фаза, което доста изчерпа приноса на ранните вложители към плана. Вследствие на това цената на токена спадна с 65% от пиковата си стойност.
 25 години затвор за
25 години затвор за " Краля на крипто " Сам Банкман-Фрайд

Той беше наказан за машинация на клиентите и вложителите във банкрутиралата борса FTX

С нищожната си пазарна капитализация CoinGecko Terminal предизвестява евентуалните купувачи за рисково ниската ликвидност на токена, която може да докара до основни разлики в цените на другите тържища. В началото на април данъците на смарт договорите са " източили " над $5 милиона, което надвишава настоящата пазарна капитализация на OZMPC.
 Снимка 347932
Източник:

Опасността, обвързвана с меме криптовалутите

Този случай въплъщава преобладаващата фикс идея около меме криптовалутите и заплахите, свързани с вложенията в такива планове. Чрез налагането на сурови налози на ранните вложители, които са направили минимална надлежна инспекция, основателите на плана са съумели да отклонят милиони долари от нищо неподозиращите консуматори. И защото токенът употребява непокътнатото име на патентовано лекарство, неговият създател може да се сблъска с правни последствия за неразрешена приложимост.

Експерти разясняват, че създателите на меме криптовалути постоянно подценяват създаването на бяла книга, пътна карта или какъвто и да е осезателен проект за средствата на вложителите.

Напротив, какъвто е и образецът с OZMPC, те насочват средствата на вложителите непосредствено към личните си джобове. А изводът е, че би трябвало да бъдем все по-предпазливи.
 31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията
31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията

Украйна се оказва лидер
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР